Sector Público

Llop amb pell de xai

Llop amb pell de xai

En definitiva, pot ser que Le Pen sigui molt antagònica a l’esquerra en molts capítols del seu programa electoral, sobretot en aquells vinculats amb la immigració o la identitat nacional però, en l’apartat econòmic, les diferències no són, ni de bon tros, tan grans, ni pel costat de les llibertats personals ni pel costat de les llibertats econòmiques.

Alemanya i l’esdevenir d’Europa

Alemanya i l’esdevenir d’Europa

Si és Scholz qui finalment arriba a la cancelleria alemanya serà amb el suport de la CDU o dels liberals i, per tant, és improbable que aquest suport sigui a canvi de relaxar les regles fiscals a Europa. Si, en canvi, qui arriba a la cancelleria és la CDU, estaríem igual que hem estat fins al moment, amb Angela Merkel. És a dir, no es preveuen importants canvis en les regles fiscals europees.

LA XINA CONTRA EVERGRANDE I LES CRIPTO MONEDES

LA XINA CONTRA EVERGRANDE I LES CRIPTO MONEDES

Una cosa queda clara: la trama d’aquesta historia sembla digne d’una sèrie de Netflix, d’aquestes macabres que ara estan tant de moda. Una empresa d’activitat purament capitalista està prop del precipici, en un règim comunista que lluita contra un nou fenomen digital. Esgarrifador, si et pares a pensar que no és ficció. Caldrà estar atents.