Vols ser Pompeunomics? || ¿Quieres ser Pompeunomics?

Avui des de Pompeunomics us proposem fer una petita aturada en el nostre lliurament diari d’articles, amb dos propòsits en ment.

El primer és el de mostrar el nostre agraïment i la nostra gratitud pel magnífic acolliment que ens heu brindat, en breu complirem un mes i les xifres de seguiment, tràfic i comentaris superen qualsevol desig previ a aquest procés. Per això, i pel molt que ens queda a tots junts en aquest bonic camí us volem agrair el passat i intentar seduir-vos perquè continueu en aquest lloc de la xarxa.

Enganxant el passat i el present, ens anem al futur més proper, i ara volem seguir avançant en aquest blog. Com tots sabeu el propòsit principal és difondre l’economia, el món empresarial o donar algunes pinzellades polítiques a l’entorn en el qual ens trobem, però encara ens queda un objectiu per aconseguir, involucrar-vos a tots vosaltres.

Ens encantaria que qualsevol de vosaltres pogués tenir la vostra quota de protagonisme a través dels vostres articles. Hem rebut un molt bon feedback i creiem que no té sentit crear un blog rígid i sense debat. Per això esperem els vostres articles i així poder crear una petita comunitat dinàmica i interessada en els mateixos àmbits per enriquir-nos tots i sortir guanyant, ja que el coneixement és el bé més preuat que tots coneixem.

Així que ara ja no teniu excusa, sovint un creu que escriure pot semblar molt complex però amb ganes i amb idees surten coses que us sorprendran.

El nostre equip d’editors serà qui seleccioni els articles que vosaltres envieu, però qualsevol article que tingui cabuda a la nostra llista d’interessos serà benvingut i us informarem quin dia sortirà publicat. Es per això que confiem en poder consolidar una secció de la Gent de Pompeunomics on aparegui el vostre nom i si voleu un email, el facebook o el twitter per a poder contactar entre vosaltres (a petició vostra) adjunt al vostre article.

Esperem els vostres articles a pompeunomics@gmail.com

Benvinguts a l’equip Pompeunomics.

Hoy desde Pompeunomics os proponemos hacer un pequeño parón en nuestra entrega diaria de artículos, con dos propósitos en mente.

El primero es el de mostrar nuestro agradecimiento y nuestra gratitud por la magnífica acogida que nos habéis brindado, en breve cumpliremos un mes y las cifras de seguimiento, tráfico y comentarios rebasan cualquier deseo previo a este proceso. Por eso, y por lo mucho que nos queda a todos juntos en este bonito camino os queremos agradecer lo pasado e intentar seduciros para que continuéis en este lugar de la red.

Enganchando el pasado y el presente, nos vamos al futuro más cercano, y ahora queremos seguir avanzando en este blog. Como todos sabéis el propósito principal es difundir la economía, el mundo empresarial o dar algunas pinceladas políticas al entorno en el que nos encontramos, pero aún nos queda un objetivo por alcanzar, involucraros a todos vosotros.

Nos encantaría que cualquiera de vosotros pudiera tener vuestra cuota de protagonismo a través de vuestros artículos. Hemos recibido un muy buen feedback y creemos que no tiene sentido crear un blog rígido y sin debate. Por ello esperamos vuestros artículos y así poder crear una pequeña comunidad dinámica e interesada en los mismos ámbitos para enriquecernos todos y salir ganando, ya que el conocimiento es el bien más preciado que conocemos todos.

Así que ahora ya no tenéis excusa, a veces uno cree que escribir puede parecer muy complejo pero con ganas y con ideas salen cosas que os sorprenderán.

Nuestro equipo de editores será quien seleccione los artículos que vosotros enviáis, pero cualquier artículo que cuadre en nuestra lista de intereses será bienvenido y os informaremos qué día saldrá publicado. Es por eso que confiamos en poder consolidar una sección de la Gente de Pompeunomics donde aparezca vuestro nombre y si queréis un email, el facebook o el twitter para poder contactar entre vosotros (a petición vuestra) adjunto a vuestro artículo.

Esperamos vuestros artículos en pompeunomics@gmail.com

Bienvenidos al equipo Pompeunomics.

1 comentario en «Vols ser Pompeunomics? || ¿Quieres ser Pompeunomics?»

  1. Em sembla hiper bona iniciativa! Enhorabona pel blog, m’agrada molt la seva naturalitat i diversitat de temes, és molt pròxim! Espero poder enviar algun article que mereixi la pena. Sort i endavant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *